Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Winter is here

Και πως να μην είναι εδώ. Με τη θερμοκρασία στο μείον...πω πω χάλια...Αν και είναι καλή ευκαιρία να μην βγούμε από το σπίτι (λέμε τώρα). Δεν ξέρω, αλλά δεν συμμερίζομαι τη χαρά μερικών για τα χιόνια. Ίσως φταίει ο αποκλεισμός έστω και λίγων ημερών ίσως φταίει η διακοπή ρεύματος σίγουρα λίγων ημερών. Τα τελευταία χρόνια πάντως με σιγουριά λέω πως ναι, μισώ το χιόνι!! Τώρα οι λάτρεις μπορούν ελεύθερα να βγάλουν τα μαχαίρια τους.

Σας έκανα ένα κολάζ για τις εικόνες που έβλεπα από τα παράθυρα του σπιτιού τις τελευταίες ημέρες. Α! Και από ένα κέικ που έφτιαξα. Κάποιοι ίσως τις είδατε και στο instagram.
Και παρακάτω. Οι παλιές συνήθειες. 


Είχα καιρό να πλέξω. Αλλά από τότε που έβγαλα τα...εχμ...αραχνιασμένα βελονάκια μου, τα χέρια μου πήραν φωτιά. Έπλεκα, έπλεκα και σταματημό δεν είχα. Τι σκουφιά, τι κασκόλ, τι κουβερτάκια, από όλα έχει ο μπαξές!! Θα σας τα δείξω σιγά-σιγά. 

Προς το παρόν σας ετοιμάζω τις οδηγίες για να πλέξετε και εσείς αυτό το λαιμό. Είναι πολύ εύκολος και ένα δώρο εξπρές για κάποιον που αγαπάτε. Και εγώ για δώρο το προορίζω.

Σας χαιρετώ

3 σχόλια:

  1. Πανέμορφο το κασκόλ! Περιμένω να δω και τα υπόλοιπα που έφτιαξες! Το κέικ δεν θα το σχολιάσω γιατί ως γνωστόν είμαι σε δίαιτα! Θα πω όμως για τις φωτογραφίες ότι μου άρεσαν πολύ πολύ! Εγώ κάθε μέρα βλέπω την απέναντι οικοδομή οπότε αντιλαμβάνεσαι την ζήλια μου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο το κασκόλ! Περιμένω να δω και τα υπόλοιπα που έφτιαξες! Το κέικ δεν θα το σχολιάσω γιατί ως γνωστόν είμαι σε δίαιτα! Θα πω όμως για τις φωτογραφίες ότι μου άρεσαν πολύ πολύ! Εγώ κάθε μέρα βλέπω την απέναντι οικοδομή οπότε αντιλαμβάνεσαι την ζήλια μου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε αυτό το κασκόλ. Καλέ ένα κομματάκι κέικ τι πειράζει...
      Εγώ πάλι μόλις κοιτάω από το παράθυρο βλέπω την κορυφή της πρώτης φωτό...από Σεπτέμβριο όμως που πάει η μικρή προνήπια θα βλέπουμε τα ίδια πράγματα...

      Διαγραφή

Θέλεις να συζητήσουμε για τα παραπάνω? Άφησέ μου το σχόλιό σου!