Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

#happyfriday

Πραγματικά δεν μπόρεσα να βρω μία μέρα της προκοπής αυτή την εβδομάδα. Ο πυρετός έχει γίνει μόνιμος επισκέπτης το τελευταίο δίμηνο και ο παιδίατρος μόλις τον παίρνω τηλέφωνο δεν λέει καν: Παρακαλώ. Μου λέει αμέσως: έλα Νίκη! Τόσο κολλητοί πια!
Αλλά σήμερα έφτασε στα χέρια μου το δώρο από έναν διαγωνισμό που είχα πάρει μέρος στο eimai mama και έφτιαξε κάπως η μέρα!

               

Πάμε λοιπόν να καταπλήξουμε τα πλήθη!. Μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό αν και τα 10 κιλά τα έχω χάσει και μάλιστα έχω χάσει και άλλα δύο (αισίως είμαι 56, όσο ήμουν πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη...μη βαράτε!!) και γενικά έχω σφίξει παντού, η χαλάρωση στην κοιλιά δεν λέει να μου κάνει τη χάρη. Καιρό έψαχνα μία κρέμα και αφού δοκίμασα κάποιες πιο απλές είπα να δοκιμάσω μία με πιο στοχευμένη δράση. Και τι σύμπτωση να την κερδίσω κιόλας.

Η Frezyderm γενικά είναι αγαπημένη εταιρία. Από που να αρχίσω. Από τις κρέμες και το σαμπουάν για μωρά μέχρι τα προϊόντα γυναικείας περιποίησης όλα μου έχουν αφήσει τις πιο άριστες εντυπώσεις. Το ίδιο ελπίζω και με αυτή την κρέμα τώρα, αν και από φίλες που την έχουν χρησιμοποιήσει, ξέρω πως κάνει καταπληκτική δουλειά!

Με αυτή την ανάρτηση εκτός από τη συμμετοχή μου στο #happyfriday εγκαινιάζω και μία καινούρια κατηγορία στο blog μου. Θα παρουσιάζω προϊόντα που δοκίμασα μου άρεσαν και προτείνω.

Η ιδέα του #happyfriday εδώ!

11 σχόλια:

  1. Άντε μιας και το ξεκίνησες θα περιμένουμε τη γνώμη σου για τη συγκεκριμένη κρέμα όταν θα την έχεις δοκιμάσει αρκετό καιρό , μπας και βρούμε γιατρειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά ακούω πολύ καλά λόγια!!Οψώμεθα σε δύο μήνες περίπου!!

      Διαγραφή
  2. Καταρχήν περαστικά σας!!! Τι να πω... πολλά παιδάκια άρρωστα τι στην ευχή βρε παιδί μου! Μίλησες για το μεγάλο θέμα μου, δίαιτα σύσφιξη κλπ! Θα περιμένω σχόλια αφού την δοκιμάσεις, να ξέρουμε... Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο καιρός φέτος μας παει κόντρα!!
      Ελπίζω να αντέξω δύο μήνες...βασικά να θυμάμαι!!!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Περαστικά και από εμένα και ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα! Όταν δοκιμάσεις την κρέμα θέλουμε εντυπώσεις! Τολμώ να πω οτι εγώ έχω γίνει κολλητή με τα 10 κιλά που μου άφησε η εγκυμοσύνη και δεν λέμε να χωρίσουμε τα τσνάκια μας! Γκρρρρ....Καλή εβδομάδα και φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς εγώ είμαι από τις τυχερές και τις δύο φορές τα έχασα τα κιλά το πολύ σε ένα μήνα αν και τον πρώτο καιρό καταβρόχθιζα ότι έβρισκα στο πέρασμά μου. Η πρώτη εγκυμοσύνη δεν μου άφησε χαλάρωση...τώρα όμως...μα καλά τόσο άλλαξα μέσα σε 3 χρόνια?!!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Νίκη, ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα! Θα μπορέσεις να δείξεις πριν και μετά; Έστω μια cropped, τοπική... Αν και κιλά εγκυμοσύνης δεν μου έμειναν σε καμία από τις δύο, μου έχουν μείνει πάνω από 10 κιλά από κάτι σουβλάκια και τούρτες. Αν δεις γρήγορα βελτίωση κάνε μας ένα update, να τη δοκιμάσω κι εγώ! Τέλειο το #happyfriday σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου αν μου επιτρέψετε να κάνω ρετούς τις ραγάδες!! Πλάκα κάνω, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Έχω σκοπό να το κάνω. Θέλει όμως κανα δύο μήνες χρήσης!

      Διαγραφή
  5. Νίκη μου τα κατάφερα!!! Να μαι και εδω!!! Η κρέμα είναι φανταστική! Την χρησιμοποιώ και εγω μυρίζει απίστευτα και εχει τέλεια υφή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το το κορίτσι!! Και εμένα μου άρεσε για την υφή της, πλούσια να καθόλου λιπαρή!!

      Διαγραφή
  6. Περαστικά σας! Αυτή η άτιμη η χαλάρωση στην κοιλιά...περιμένουμε εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλεις να συζητήσουμε για τα παραπάνω? Άφησέ μου το σχόλιό σου!