Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

#happyfriday

Έχασα μία Παρασκευή για διάφορους λόγους, αλλά είμαι πάλι εδώ πιστή. Όλη η εβδομάδα ήταν κάπως και δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω μία μέρα πλην της Τρίτης.
Ένα σχόλιο από την αγαπημένη Ελεάνα του My home My memories σε προηγούμενη μου ανάρτηση με έκανε να αλλάξω διάθεση και να συνεχίσω αυτό που κάνω με περισσότερη όρεξη. Σε ευχαριστώ Ελεάνα μου!
Σε συνδυασμό δε με τα νήματα που είχα παραγγείλει και παρέλαβα το απόγευμα της Τρίτης η διάθεσή μου απογειώθηκε. Μερικά είναι για να τελειώσω τις τρεις (ντόιγκ!!!) κουβέρτες που πλέκω αλλά δεν μπόρεσα να μην αρχίσω και κάτι άλλο!


Δεν είναι τέλειο να ανοίγεις ένα πακέτο που ενώ ξέρεις τι περιέχει εσύ να χαζογελάς σαν παιδί που του πήραν σοκολάτα?!

Εννοείται πως έπιασα αμέσως δουλειά για κάτι δοκιμασμένο μεν αλλά για δώρο σε ένα άτομο που εκτιμώ πολύ!

Εσάς ποια μέρα σας έκανε χαρούμενη?

Μάθε για το #happyfriday στο Oops...Blogara!

12 σχόλια:

  1. Γεια σου Νίκη μου! Εμένα μου έφτιαξε την μέρα η Τετάρτη και ακόμη κρατώ αυτό το συναίσθημα της ικανοποίησης και χαράς μέχρι σήμερα Παρασκεύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες!! Πρέπει να ήταν μεγάλη μέρα η Τετάρτη για να σε συντροφεύει μλεχρι σήμερα. Μπράβο σου που το καταφέρνεις!

      Διαγραφή
  2. Τι καταπληκτικό που πλέκεις! Ανυπομονώ να δω τις τελειωμένες κουβέρτες σου Νίκη! Εν τω μεταξύ, διάβασα αυτό: Δεν είναι τέλειο να ανοίγεις ένα πακέτο που ενώ ξέρεις τι περιέχει εσύ να χαζογελάς σαν παιδί που του πήραν σοκολάτα?! --- και το μόνο που κατάλαβα ήταν πακέτο + σοκολάτα.... Φιλιά πολλά και #HappyFriday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stay tuned για όλα τα πλεκτά γενικά. Εκτός από τις κουβέρτες και αυτό που βλέπεις στη φωτο έχω και κανα δυο ακόμα projects που περιμένουν καρτερικά. Εν μέρει καλά κατάλαβες. Έχω γίνει τακτική πελάτης από το μαγαζί που παραγγέλνω που με έχουν μάθει και πάντα βάζουν και κάποιο ξεχωριστό σοκολατοειδές στο πακέτο.
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Νίκη μου, αυτό με τα σχόλια το ένιωσα κι εγώ σήμερα, μετά από ένα μήνυμα που μου ήρθε σχετικά με το blog μου!
    Όσο για την αγαπημένη μου ημέρα, ήταν δύο αυτή την εβδομάδα! Και φυσικά, όπως και εσύ, έγραψα κι εγώ ανάρτηση!

    marthablogging.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, αν και έχεις κάποιες προκλήσεις για φέτος στο blog σου, μπορείς να αφιερώνεις την Παρασκευή σε μια ανάρτηση να μαθαίνουμε κάτι ξεχωριστό!

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ χαζογελάω σαν παιδί όταν ανοίγω τα πακετάκια μου χιχιχι! Εμένα με έκανε χαρούμενη η Τετάρτη. Έκανα το πρώτο μου μάθημα σκι. Ναι. Στα γεράματα. Ναι. Μεσοβδόμαδα. Ναι. Έκανα και κοπάνα από τη δουλειά. Το καταευχαριστήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι είπε τώρα Χριστίνα...σκι...πότε θα μπορέσω πάλι με δύο παιδιά. Και το άδικο είναι ότι υπάρχει χιονοδρομικό στην περιοχή...
      Καλά έκανες, χρειάζεται και καμια κοπάνα που και που!!!

      Διαγραφή
  5. αααχχχχ σαν και εμένα είσαι κι εσύ....έχω γεμίσει το σπίτι μισοτελειωμένα πλεκτά...ανάλογα με το που θα καθίσω πιάνω και το αντίστοιχο πλεκτό!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε...αχ να δω πότε θα τα τελειώσουμε!! Να 'σαι καλά. Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Και εγώ δεν είμαι καλά τελευταία αλλά προσπαθώ να κρατάω τα θετικά. Η αγαπημένη μου γιαγιά έφτιαχνε μοναδικά πλεχτα. Κάποια στιγμή θα σου δείξω ένα από αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλασε χαρούμενα μπορείς, δες τη θετική πλευρά της ζωής!!
      Για το πλεκτό θέλω πολύ!! Κάθε τι παλιό είναι ανεκτίμητης αξίας. Ακόμα και ένα απλό σεμεδάκι!!

      Διαγραφή

Θέλεις να συζητήσουμε για τα παραπάνω? Άφησέ μου το σχόλιό σου!