Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Το λες και frozen yoghourt!

Καιρό έχω να σας δώσω συνταγή ε?
Πόσα έχω στο μυαλό μου να φτιάξω για το Πάσχα, άλλα διάφορα που έχω ετοιμάσει να σας δείξω αλλά όρεξη μηδέν. Τέλος πάντων. Σιγά σιγά στολίζω για το Πάσχα και φτιάχνει η διάθεσή μου!

Είχα περίσσευμα κάτι φράουλες από το χθεσινό μας κέικ που το είδα στο blog της Μαρίας και δεν ήθελα να τις φάω απλά. Ήθελα να δημιουργήσω. Οπότε έφτιαξα κάτι μεταξύ παγωτού και κρέμας. Τα υλικά όπως βλέπετε απλά. 



Θα χρειαστούμε για περίπου δύο μερίδες ή μία μεγάααααλη:

-8 φράουλες
-μισή μπανάνα
-1 κουταλιά μέλι
-1 κεσεδάκι γιαούρτι (εγώ έβαλα με φράουλα)

Βάζουμε τις φράουλες και τις μπανάνες στην κατάψυξη να παγώσουν καλά, αν μπορείτε ακόμα και για ένα βράδυ. Βάζουμε τις φράουλες και τις μπανάνες στο μπλέντερ παγωμένες μαζί με το μέλι και το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Και είναι έτοιμο!
Αν θέλουμε το καταναλώνουμε επιτόπου. Μπορούμε όμως να το βάλουμε πάλι στην κατάψυξη ίσα ίσα να αρχίσει να παγώνει. Τότε είναι πιο δροσερό, γευστικό!


Άρα το λες και το frozen yoghourt! Το τελευταίο διάστημα φροντίζω να έχω καμιά δεκαριά φράουλες στην κατάψυξη, οπότε όταν μου έρθει όρεξη για παγωτάκι σε λιγότερο από 5 λεπτά το έχω έτοιμο!


Πώς σας φάνηκε? Περιμένω εντυπώσεις!

14 σχόλια:

  1. Τόσο απλό παγωτό; Και σίγουρα θα είναι και νόστιμο και υγιεινο!
    Μπαίνει στα προσεχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόστιμο είναι πάαααρα πολύ. Ειδικά άμα πετύχεις καλές φράουλες!!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφο που το έκανες το blog,βέβαια και το δέντρο μου άρεσε από πριν!Όσο για το παγωμένο γιαουρτάκι φαίνεται νόστιμο και λαχατριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που το έκανες το blog,βέβαια και το δέντρο μου άρεσε από πριν!Όσο για το παγωμένο γιαουρτάκι φαίνεται νόστιμο και λαχατριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι Δέσποινα δεν είμαι ευχαριστημένη, θα αλλάξω πάλι κάποια στιγμή!!

      Διαγραφή
  4. ειναι πολυ νοστιμο και στην εκδοχή του με μπανανα και κομμάτια σοκολάτας που εχω δοκιμασει ειναι επίσης πολυ ωραιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα: το blog το έκανες πανέμορφο! Αχ εμένα δε μου κόβει για πολλά!!! Κατά δεύτερον, φαίνεται τέλειο και υγιεινό το παγωτάκι σας!!! Ο σύζυγος δεν είναι υπέρ της φράουλας για τα παιδιά (λόγω πολλών φαρμάκων) αλλά λέω να δοκιμάσω με σκέτη μπανάνα!! Πιστεύω θα είναι και πάλι νόστιμο και σίγουρα πιο υγιεινό από αυτό που φτιάχνουμε ήδη!! Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ευτέρπη μου!! Ψάξε στις συνταγές μου θα βρεις ένα ανάλογο!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. χωρίς μέλι γίνεται? δεν το τρώω βρε κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και γίνεται, απλά αν το βάλεις στην κατάψυξη μετά το χτύπημα υπάρχει περίπτωση να κρυσταλλώσει.

      Διαγραφή
  7. Σούπερ μου φαίνεται! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Το γραφικό που έφτιαξες πολύ ωραίο! Καιρό είχα να έρθω, πάω για ξενάγηση! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κάλη μου!! Το παγωτό σίγουρα θα σου αρέσει!!

      Διαγραφή
  8. Mmm πόσο νοστιμο και δροσερό φαινεται!

    Καλό Πάσχα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλεις να συζητήσουμε για τα παραπάνω? Άφησέ μου το σχόλιό σου!