Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πρώτη φορά για δεύτερη φορά

Περίεργος τίτλος ε; Να εξηγηθώ λοιπόν. Πρώτη φορά για την πρώτη μου ανάρτηση σε αυτό το ιστολόγιο, δεύτερη φορά όμως καθώς αυτό είναι το δεύτερο blog μου. Το προηγούμενο θα παραμείνει σαν αρχείο και θα σκεφτώ ποια θα είναι η "τύχη" του. Ήθελα μια αλλαγή στην ιντερνετική μου ζωή μετά την αλλαγή στη real life, και εννοώ τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου πριν λίγες μέρες.

Να γνωριστούμε και από εδώ;
Λοιπόν είμαι η Νίκη, μαμά μιας τρίχρονης μικρούλας και ενός 22 ημερών (σήμερα) μπεμπάκου. Μαζί με τον Κώστα ολοκληρώνετε το κουαρτέτο.

Σε αυτό το blog όπως γράφω και δίπλα θα βρείτε ότι με γεμίζει χαρά, από ένα μπουμπουκάκι που συναντώ τυχαία μέχρι...μέχρι...εεε δεν ξέρω τι, αλλά θα μου έχει φτιάξει τη μέρα για να το έχω βάλει εδώ μέσα.

Σας καλώ λοιπόν να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.
Θα προσπαθήσω, βασικά θέλω να προσπαθήσω να είμαι συνεπής ως προς τη συχνότητα. Η θεματολογία θα είναι είναι ποικίλη. Επίσης θα χαρώ πολύ να έχω και δικά σας guest post, να γνωριστούμε και να μας γνωρίσουν καλύτερα.

Α. Και κάτι τελευταίο. Δεν το είχα σαν αρχή στον πρώτο μου blog, θα το έχω τώρα όμως. Ότι θα δημοσιεύεται εδώ, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά, ανήκει σε εμένα και μόνο. Φυσικά με την έγγραφη σύμφωνη γνώμη μου θα μπορείτε να το χρησιμοποιείται.

Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να μην αργήσω για την επόμενη ανάρτηση.

N1ki.

12 σχόλια:

  1. Κοριτσάκι μου, να σας ζήσει το μωράκι σας!!! Να είναι γερό, χαρούμενο, τυχερό!!! Καλή αρχή και να έχεις πάντα όμορφες στιγμές, να καταγράφεις :))) Σε φιλώ πολύ Νίκη μου, γλυκά φιλάκια και στα μωρά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσάκι μου, να σας ζήσει το μωράκι σας!!! Να είναι γερό, χαρούμενο, τυχερό!!! Καλή αρχή και να έχεις πάντα όμορφες στιγμές, να καταγράφεις :))) Σε φιλώ πολύ Νίκη μου, γλυκά φιλάκια και στα μωρά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι μου τι γλυκές ευχές. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Φιλάκια στο Μαριούλη!!!

      Διαγραφή
  3. Να σας ζήσει Νίκη μου!!! Καλότυχο και γερό να είναι!!
    Τώρα πήρα είδηση το 2ο μπλογκ.. είμαι στο κόσμο μου το τελευταίο διάστημα!! Έχω να σου πω ότι μου αρέσει πααααρα πολύ ο τίτλος και το σχέδιο του!!! Φιλιάαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελεάνα μου, ότι επιθυμείς!! Άσε εγώ κι αν είμσι στον κόσμο μου, χθες ρώτησα την αδερφή μου πότε αρχίζει εξεταστική το Μάιο και κοντεύει Ιούλιος!!
      Ευχαριστώ και για το blog, έπρεπε να συνδυάσω την ιδιότητά μου με τον τρόπο ζωής.
      φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Να σας ζήσει Νίκη μου!!! Καλότυχο και γερό να είναι!!
    Τώρα πήρα είδηση το 2ο μπλογκ.. είμαι στο κόσμο μου το τελευταίο διάστημα!! Έχω να σου πω ότι μου αρέσει πααααρα πολύ ο τίτλος και το σχέδιο του!!! Φιλιάαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκη μου τι να σου πρωτοευχηθώ! Πρώτα για το παιδάκι σου που ήρθε στον κόσμο! Τα καλύτερα και κυρίως υγεία και ευτυχία! Οσο για το μπλογκ σου το δεύτερο... εύχομαι να το γεμίσεις με όμορφες "σελίδες" και να το ευχαριστιέσαι ακόμα περισσότερο από το πρώτο! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ Κάλη για όλα!!! Προσπαθώ να το γεμίσω το καημένο το μπλογκ με τις αναρτήσεις που έχω ετοιμάσει αλλά όλο στην προσπάθεια είμαι!!!Να 'σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλεις να συζητήσουμε για τα παραπάνω? Άφησέ μου το σχόλιό σου!