Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Να σας κεράσω;

Αχ ούτε ένα γλυκό για το καλοσώρισμα; Είμαι απαράδεχτη. Να λοιπόν σε τι ξεσπάω τις ορμόνες της λοχείας. Τέτοια ζήλεια ούτε στην εγκυμοσύνη. 

           
Δεν είχα τα απατούμενα για παγωτό οπότε δούλεψε η φαντασία.

Πάρτε 2 μπανάνες, κόψτε τις σε ροδέλες, αραδιάστε τις σε ένα δίσκο και βάλτε τον στην κατάψυξη έως ότου παγώσουν. Στη συνέχεια βάλτε τις ροδέλες στο μπλέντερ μαζί με 1-2 κουταλιές μέλι και χτυπήστε μέχρι να γίνουν κρέμα. Χτυπήστε 300γρ κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή (όχι σαντιγύ) ρίξτε και λίγη τρούφα και ανακατέψτε με την κρέμα μπανάνας. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και μετά στην κατάψυξη όπου 3 φορές ανά μισάωρο θα ανακατεύετε για να γίνει αφράτο.

Κατά το σερβίρισμα οι επιλογές είναι άπειρες, σιρόπι, ξηροί καρποί, τριμμένη σοκολάτα, κομμάτια μπανάνας αλλά μπορείτε και σκέτο.

Ωραία νομίζω ξεκινάω το blog, γλυκά-γλυκά!!

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πρώτη φορά για δεύτερη φορά

Περίεργος τίτλος ε; Να εξηγηθώ λοιπόν. Πρώτη φορά για την πρώτη μου ανάρτηση σε αυτό το ιστολόγιο, δεύτερη φορά όμως καθώς αυτό είναι το δεύτερο blog μου. Το προηγούμενο θα παραμείνει σαν αρχείο και θα σκεφτώ ποια θα είναι η "τύχη" του. Ήθελα μια αλλαγή στην ιντερνετική μου ζωή μετά την αλλαγή στη real life, και εννοώ τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου πριν λίγες μέρες.

Να γνωριστούμε και από εδώ;
Λοιπόν είμαι η Νίκη, μαμά μιας τρίχρονης μικρούλας και ενός 22 ημερών (σήμερα) μπεμπάκου. Μαζί με τον Κώστα ολοκληρώνετε το κουαρτέτο.

Σε αυτό το blog όπως γράφω και δίπλα θα βρείτε ότι με γεμίζει χαρά, από ένα μπουμπουκάκι που συναντώ τυχαία μέχρι...μέχρι...εεε δεν ξέρω τι, αλλά θα μου έχει φτιάξει τη μέρα για να το έχω βάλει εδώ μέσα.

Σας καλώ λοιπόν να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.
Θα προσπαθήσω, βασικά θέλω να προσπαθήσω να είμαι συνεπής ως προς τη συχνότητα. Η θεματολογία θα είναι είναι ποικίλη. Επίσης θα χαρώ πολύ να έχω και δικά σας guest post, να γνωριστούμε και να μας γνωρίσουν καλύτερα.

Α. Και κάτι τελευταίο. Δεν το είχα σαν αρχή στον πρώτο μου blog, θα το έχω τώρα όμως. Ότι θα δημοσιεύεται εδώ, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά, ανήκει σε εμένα και μόνο. Φυσικά με την έγγραφη σύμφωνη γνώμη μου θα μπορείτε να το χρησιμοποιείται.

Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να μην αργήσω για την επόμενη ανάρτηση.

N1ki.